Hey

Bine ai venit la Queen’s Charm, locul unde se contureaza povestea casei tale.

Stim ca „acasa” este locul unde uiti de griji si esti inconjurat de cei dragi, tocmai din aceasta cauza te putem ajuta sa iei cea mai buna decizie cu privire la produsele pe care le alegi.

Ai ales sa lucrezi cu profesionisti asa ca lasa grijile in seama noastra!

Hey...urmareste noutatile noastre

Perdele-Craiova

Despre noi

Despre Queen's Charm

Suntem Queen’s Charm iar principalul nostru tel este satisfacerea cerintelor clientilor nostri pe segmentul care face obiectul nostru de activitate. Realizam acest lucru cu aportul unei echipe tinere motivata de nevoile clientelei noastre si de respectul pentru client.

Atat timp cat casa ta va avea nevoie sa fie decorata sau redecorata, noi iti vom fi alaturi cu produsele noastre de cea mai buna calitate, cu sfaturile noastre, cu expertiza noastra in domeniu. Asa ca tu ai de facut un singur lucru: sa ne contactezi pentru a-ti usura munca.

Gama foarte mare de perdele, materiale pentru draperii, accesoriile necesare redecorarii interiorului casei tale pe care ti le putem pune la dispozitie fac din noi un partener necesar pentru tine, partener pe care ti-l vei dori alaturi de tine in orice actiune viitoare de reintinerire, de reinfrumusetare, de readaptare a spatiului tau de tihna casnica. Practic noi suntem pentru tine fereastra prin care lumina intra in casa ta.

Suntem intr-o continua dezvoltare si ne-am propus sa imbunatatim si sa imbogatim gama de produse necesare caminului tau si tinem cu tot dinadinsul ca si cu aportul nostru sa iti poti transforma casa ta in locul care sa fie pentru tine „acasa”.

Rafinament

Plus de rafinament pentru locul prin care lumina patrunde in casa ta

Fantezie

Fantezia va face din casa ta locul visurilor tale

Originalitate

Obtinerea unui ambient armonios este doar optiunea ta