Hey

Bine ai venit la Queen’s Charm, locul unde se contureaza povestea casei tale.

Stim ca „acasa” este locul unde uiti de griji si esti inconjurat de cei dragi, tocmai din aceasta cauza te putem ajuta sa iei cea mai buna decizie cu privire la produsele pe care le alegi.

Ai ales sa lucrezi cu profesionisti asa ca lasa grijile in seama noastra!

Hey...urmareste noutatile noastre

Perdele-Craiova

Garantie

Politica de garantie

Produsele comercializate de Queen’s Charm beneficiază de condiții de garanție conforme cu legislația în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Ea garantează că sunteți în posesia unui produs care corespunde cu descrierea.

Produselor vândute și livrate de compania noastra li se acorda garantia in baza facturii fiscale.

Garantia se acorda produselor comandate sau parti ale comenzii care in perioada garantata sufera modificari calitative care nu se datoreaza utilizarii si intretinerii improprii ci unor defecte ascunse de fabricatie (sau in cazul folosirii de catre producator a unor materiale cu calitate inferioara acelora specificate in documentatia de productie).

Un produs este defect dacă este incomplet, deteriorat, nu funcționează corespunzător sau nu poate fi folosit conform descrierii făcute de vânzător.

Acest lucru înseamnă că, în calitate de cumpărător, aveți obligația de a solicita informații de la vânzător dacă produsul poate fi folosit în modul dorit de dumneavoastră.

Când primiți un produs defect, aveți dreptul la o reparație gratuită sau la un alt produs. Nu întotdeauna puteți alege între o reparație gratuită sau un produs nou. Vânzătorul are dreptul de a asigura reparația gratuit.

Dacă apare o problemă  pe durata garanției, iar produsul este folosit conform indicațiilor, Queen’s Charm va rezolva această problemă într-un timp rezonabil.

Rețineți că defecțiunile cauzate de condițiile meteo nu sunt acoperite de garanție. Prin urmare, nu se poate spune că produsul nu funcționează sau este deteriorat.

Vă rugăm să contactați departamentul de suport clienti și, în cazul în care problema este acoperită de garanție, Queen’s Charm va rezolva problema oferindu-vă cea mai convenabilă soluție.

Transportul de la client la furnizor pentru produsele neconforme reclamate in perioada de garantie cade in sarcina beneficiarului. Aceste produse vor fi inlocuite pe cheltuiala furnizorului dar acesta nu poate fi facut responsabil pentru defectele de fabricatie sau pentru nerespectarea retetelor de fabricatie asumate de catre producator.